goedbewind MASTERFILE - linkedin_edited.png

Goedbewind

Hoe wij zijn gestart

In 2010 wordt Goedbewind opgericht door Dhr. E.S. Schrikkema als GoedBewind.nl. Sinds deze start als een familiebedrijf zijn we langzaam uitgegroeid tot een organisatie met 8 medewerkers.

In 2016 verandert er veel voor de bewindvoerdersorganisaties. Per 1 april 2016 gaan een aantal aanvullende eisen gelden voor de bewindvoerderskantoren. Daarom hebben wij  in de jaren vóór 2016 alvast wat veranderingen ingezet om u beter te kunnen helpen en aan de eisen te voldoen zodat wij u mogen kunnen blijven helpen. Eén van de veranderingen is dat Goedbewind per 1 juli 2015 is omgezet naar een BV (besloten vennootschap).  Hierdoor verandert er voor u verder niets want u wordt uiteraard  nog steeds geholpen door de (vaak bij u al bekende) medewerkers van Goedbewind.

GOEDBEWIND BLIJFT ZICH ONTWIKKELEN

Een andere verandering is de contacten per telefoon. Binnen Goedbewind hebben wij nu twee teams werkzaam. Onze cliënten zijn willekeurig onderverdeeld onder deze teams. u kunt u bewindvoerder, Curator of Mentor bereiken op hun rechtstreekse nummer.

Indien zij u niet direct te woord kunnen staan krijgt u de optie om een voicemail achter te laten of doorverbonden te worden naar een collega.

Ook de dienstverlening van Goedbewind wordt steeds breder. Waar we in 2010 begonnen als bewindvoerder is er nu een heel pakket aan financiële dienstverlening die wij voor u verzorgen. Wij richten ons op Gelderland, Overijsel en zijn gevestigd in Arnhem & Gorssel. Wilt u meer weten over Bewindvoering, Mentorschap, Curatele, Budgetbeheer? Neem gerust contact op met GoedBewind of bel: voor Arnhem 085 – 30 38 700 voor Lochem 085 – 30 38 740.

GoedBewind is lid van de Branchevereniging Horus & SFTI.

 • 2010

  Oprichting GoedBewind.nl

  Oprichting GoedBewind.nl door Dhr. E.S. Schrikkema. Het begin van een mooie reis.

 • Goedbewind.nl B.V.

  In 2016 verandert er veel voor de bewindvoerdersorganisaties. Per 1 april 2016 gaan een aantal aanvullende eisen gelden voor de bewindvoerderskantoren. Daarom hebben wij de jaren ervoor alvast wat veranderingen ingezet om u beter te kunnen helpen en aan de eisen te voldoen zodat wij u mogen kunnen blijven helpen.

  Eén van de veranderingen is dat Goedbewind.nl per 1 juli 2015 is omgezet naar een BV (besloten vennootschap). Dit verandert verder voor u niets want u wordt uiteraard  nog steeds geholpen door de (vaak bij u al bekende) medewerkers van Goedbewind.

 • 2018

  Goedbewind

  In 2018 slaat Goedbewind een nieuwe weg in door dienstverlening te verbreden. Naast bewindvoering, budgetbeheer, curatele en mentorschap gaan wij ook werkzaam zijn als vereffenaar, executeur en levensexecuteur.

  Om dit nieuw elan te geven veranderen wij onze huisstijl met een nieuw logo, en lanceren we een nieuwe website.

   

 • 10 jaar Goedbewind!

  Goedbewind bestaat al weer 10 jaar. En we hebben niet stil gezeten! In 2020 stapt goedbewind over op een nieuw software pakket, en zijn we druk bezig met het ontwikkelen van software die onze workflow nog verder zal optimaliseren. Het resultaat? Meer tijd voor persoonlijke aandacht voor onze cliënten!

  Ook zijn er twee nieuwe medewerkers aangenomen, en richten we onze pijlen inmiddels verder dan alleen Arnhem.

  2020

Goedbewind helpt u graag!